Kako za 100 evra djevojke izvlače gostima pare u beogradskim kafićima!

Animir dame ponovo su se pojavile u beogradskim kafićima i klubovima, prenosi “telegraf.rs”, a pravo je čudo što ova pojava nije već ove sezone uzela većeg maha po budvanskim šankovima i diskotekama.

U posljednje vrijeme, među mladim i atraktivnim djevojkama vlada prava jagma za unosnim “hobijem”, koji je kako ekipa “Telegrafa” saznaje dobio i jedinstveni naziv – “kafe animacija”.

Riječ je o veoma jednostavnom načinu da se dođe do dobrog džeparca od 100 evra dnevno.

Jedini problem je što se radi o čistoj prevari i što u drugim uslovima ovakav vid zarade nikako ne bi bio kategorisan kao “hobi” niti bi smio da promakne nadležnim službama.

U igru, saznajemo, ulaze atraktivne djevojke starosti između 18 i 25 godina, a sve što treba da urade je da momke, koji sjednu u neki od gradskih kafića ubjede da im plate što više pića i tako vlasniku ugostiteljskog objekta, tačnije svom “gazdi” obezbijede što bolju dnevnu zaradu.

- Ove devojke obično sede same, da ne bi bile upadljive, a svaki od kafića “zaposli” najmanje njih dve, tri – počinje priču za “Telegraf” Beograđanin Darko M. (27), koji je i sam bio žrtva ovog unosnog hobija.

- Mene su tako prevarili u jednom od kafića na Obilićevom vencu, gde je kako sam kasnije saznao ova vrsta pljačkanja mušterija postala uobičajena pojava – rekao je on.

Darko je sjedio sa dva druga kada im je prišla jedna 20-godišnjakinja, koja se predstavila kao Anastasija zamolivši ih da im se pridruži.

- Tako je vešto vodila priču da nismo ni primetili koliko nam je novca izvukla naručujući sve vreme najskuplje koktele. Kad se setim, čini mi se da sam više gledao u njen dekolte nego šta naručuje. Kada je bilo najzanimljivije, zazvonio joj je telefon. Nekoliko minuta je šaputala nešto u ćošku kafića da bi nam odjednom prišla suznih očiju i rekla kako mora hitno da ide. Kada smo se moji drugovi i ja presabrali, ustanovili smo da nam je izvukla najmanje 2.000 dinara – priča ovaj Dorćolac dodajući da prevaru nikada ne bi ni prepoznao da istu djevojku nije slučajno vidio nakon tri sedmice kako na isti način vara mušterije u kafiću pored onog u kojem je sjedio prošli put.

- Nisam mogao da verujem kada sam je ugledao! Iste fore, ista priča… Čak je u jednom trenutku identično skočila sa stolice kao da razgovara telefonom. Tada sam i ja skočio i uhvatio je, ali tako da oni momci ne primete. Ispričala mi je sve – i kako ona i njene koleginice obavljaju posao i za koje pare i gde… Nisam ni primetio trenutak u kojem mi se izmigoljila iz šaka. Bio sam se okrenuo da priđem onim momcima, i ispričam im sve, ali više nije bilo svrhe – završava priču ovaj 27-godišnji Dorćolac.

Tragom Darkove priče kontaktirali smo MUP ne bismo li vidjeli da li je u posljednje vrijeme bilo sličnih prijava, međutim nadležni su nam objasnili da im se niko nije javljao sa sličnom problematikom.

Ostaje nam samo da na ovaj način skrenemo pažnju na kriminalna dešavanja i tako alarmiramo nadležne na šta da obrate pažnju. (telegraf.rs)

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti