Kamion uništio graničnu rampu na bulevaru

Granična rampa koja je upozoravala vozače da smanje brzinu , a ujedno onemogućavala velikim teretnim kamionima da prolaze glavnim gradskim bulevarom uništena.

Sekretarijat za komunalno stambene poslove postavio je ovu rampu na najprometnijem pješačkom prelazu kod nekadašnje “Slavije”na bulevaru, gdje su se nerijetko dešavali incidenti u kojima su smrtno stradali pješaci. Rampa je jutros polomljena, navodno kamion koji je prolazio porušio je. Niko nije povrijedjen.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti