Kampanja NTOCG i Expedie podstakla rast rezervacija sa tržišta Velike Britanije za 48%

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore (NTO CG) uspješno je realizovala digitalnu kampanju na tržištu Velike Britanije u partnerstvu sa jednom od vodećih svjetskih platformi za putovanja Expedia, koja je rezultirala značajnim rastom rezervacija sa ovog tržišta.

Kampanja, koja je trajala dva mjeseca, od 17. jula do 17. septembra tekuće godine, odvijala se na globalnim platformama za rezervacije smještaja i avionskih karata Expedia i Hotels.com. Zahvaljujući ovoj kampanji ostvaren je rast od oko 48% kod rezervacija sa tržišta Velike Britanije u odnosu na uporedni period prethodne godine. Izuzetan uspjeh ostvaren je u i dijelu rezervacije avionskih karata gdje se bilježi rast od oko 81%. Kampanja je donijela Crnoj Gori prihod od oko 320 000 dolara od rezervacija sa tržišta Velike Britanije.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti