Katalog privatnog smještaja

Turistička organizacija opštine Budva poziva sve izdavaoce privatnog smještaja na teritoriji opštine Budva da dostavne potrebnu dokumentaciju kako bi njihovi smještajni kapaciteti bili uvršteni u katalog privatnog smještaja, ukoliko to već nisu uradili.

Potrebna dokumentacija podrazumijeva formular, koji se nalazi na oficijelnom web sajtu TOB-a www.budva.travel u dijelu Dokumenti, kao i kopiju rješenja o izdavanju.

Rok za dostavljanje dokumentacije je 18. decembar 2020. godine.

Dokumentacija se može dostaviti putem email-a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili dolaskom u kancelarije TOB-a (Mediteranska 8/6 - TQ "Plaza") radnim danima od 8h do 13h.
 
Preporuka i svima onima koji su već dostavljali dokumentaciju je da klikom na link u nastavku provjere da li su njihovi kapaciteti adekvatno predstavljeni u posljednjem izdanju kataloga - https://www.budva.travel/private-accommodation/  

"Zajednički cilj svih nas koji se bavimo turizmom u Budvi je da objedinimo i na kvalitetan način predstavimo našu turističku ponudu, posebno kada su u pitanju smještajni kapaciteti kojima se Budva ponosi. Katalozi hotelskog i privatnog smještaja koje je Turistička organizacija opštine Budva uradila upravo i objednjuju sve te informacije, a sada je došlo vrijeme da ih ažuriramo. Stoga još jednom pozivamo naše sugrađane, vlasnike privatnog smještaja, da iskoriste priliku i svoje kapacitete predstave u ovom katalogu koji će biti dostupan online na našem web sajtu, kao i u štampanom izdanju." - istakla je Maja Liješević, direktorka TOB-a.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti