Kazakstanki 15 dana zatvora zbog odbijanja alkotesta

Dežurna sutkinja odjeljenja u Baru Dubravka Mažić je u hitnom postupku R.E (1973) državljanki Kazakstana izrekla kaznu zatvora u trajanju od 15 dana.

“Okrivljena je sankcionisana jer je prethodnog dana u Sutomoru prilikom kontrole saobraćaja i vozila odbila da se podvrgne alkotestiranju. Sud je odlučio da okrivljena, koja ima trajno nastanjenje u Herceg Novom, ne može upravljati vozilima na teritoriji Crne Gore u naredna 4 mjeseca” , saopštio je predsjednik Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti