"Keep the ocean clean"

BRAVO:

Budvanski plivački klub "Open water" odlučio je da 2024. godinu obilježava pod sloganom "Keep the ocean clean", ukazujući na društvenu odgovornost da budemo elološki osviješćeni i potrebu da kao zajednica utičemo jedni na druge kako bi čuvali ekologiju i životnu sredinu koju dijelimo sa cijelim životinjskim svijetom.

To su poručili iz ovog kluba, koji su organizovali veliku ekološku akciju čišćenja plaže Pizana kod Starog grada.

Prema riječima predstavnika kluba Luke Vučkovića velika akcija čišćenja plaže Pizana organizovana je u saradnji sa predstavnicima NVO "Sačuvajmo život" i Društvom dobrovoljnih davalaca krvi "Radivoje Pima".

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti