Knežević: Agresivno od samog starta

Rukometaši Budvanske rivijere igraće u subotu 07. aprila protiv ekipe Budućnosti, utakmicu 20. kola prve muške rukometne lige.

Izabranici Dejana Dragnjića nakon 20. kola nalaze se na prvom mjestu sa maksimalnim učinkom.

Očekivanje pred predstojeći meč iznio nam je Stefan Knežević.

Očekuje nas jako težak zadatak na gostojućem parketu jer ćemo za rivala imati ekipu koja je igra izuzetno kvalitetan rukomet.

Mi smo se u prethodnom periodu pripremali za deul koji slijedi, moramo da ispoštujemo dogovor koji smo se dogovorili sa našim trenerom Dragnićem, moramo da budemo agresivni na svakom pedlju terena, da nametnemo stil koji nama odgovora. U tom slučaju, epilog će biti onakav, kakav svi priželjkujemo - naglasio je Stefan Knežević.

 

Utakmica u Unirvezitskom sportskom centru Podgorica počeće u 17:00h.

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti