Kod Budvanina pronađeno 20 grama kokaina

Budvanska policija uhapsila je juče motociklistu kod koga je uprilikom kontrole pronašla više od 20 grama kokaina.

"Kontrolisan je N.A. (28) iz Budve koji prilikom kontrole nije posjedovao potrebnu dokumentaciju.

Iz policije su naveli da je sa događajem upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, po čijem nalogu je N.A. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Osim toga, protiv N.A. će biti podnijeta i prekršajna prijava jer je utvrđeno da je motociklom upravljao pod dejstvom narkotika, navodi se u saopštenju.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti