Kod Danilovgradjanina 46 grama heroina

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjedosti Budva su juče, preduzmajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, kontolom lica i vozila pronašli i oduzeli oko 46 grama heroina. Osumnjičeni je lišen slobode zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Naime, službenici CB Budva su, 19.06.2018. godine oko 03,40 časova, u Ulici 22. novembra, zaustavili vozilo marke „Toyota Avensis” danilovgradskih registarskih oznaka kojim je upravljao N.L. (32) iz Danilovgrada sa privremenim boravkom u Budvi. Pregledom vozila policijski službenici su pronašli i oduzeli dva pvc pakovanja sa sadržajem praškaste materije svijetlobraon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin težine 45,8 grama, koja je bila upakovana u dvije pvc kesice težine od po 42,4 grama i 3,4 grama. Daljim pregledom lične torbice N.L. policijski službenici su pronašli tri mobilna telefona, dvije SIM kartice i novac u iznosu od 240 eura za koji se sumnja da je stečen prodajom opojne droge.

Lice je predato službenicima Odsjeka za borbu protiv droge, na dalje postupanje, a koji su daljom kriminalističkom obradom došli do sumnje da je ovo lice imalo namjeru da opojnu drogu stavi u tzv. uličnu prodaju na području Opštine Budva.

Pronađeni heroin biće upućen u Forenzički centar radi vještačenja.

O događaju je obaviješten državni tužlac u Višem državnom tužilštvu u Podgorici koji je naložio da se N.L. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena prozvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga

 

foto: Miloš Ćetković

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti