Kod Rusa u Budvi pronadjeno pet kilograma droge

Policijski službenici Odsjeka su u sadejstvu sa službenicima CB Budva izvršili pretres stana i drugih prostorija koje u Budvi koristi M.D. (43) iz Ruske Federacije sa boravkom u Budvi.

Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli 13 pvc kesa sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je marihuana težine oko 5,8 kg, 46 pvc pakovanja (svako pakovanje sadrži od pet do 10 sjemenki) sa sadržajem sjemenki marihuane i dvije digitalne vage za precizno mjerenje. Osim toga pronađen je zamotuljak sa sadržajem marihuane težine oko 4 grama.

O događaju je obaviješten državni tužiilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici. M.D. je lišen slobode i biće priveden nadležnom tužiocu uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti