Komemorativna sjednica povodom smrti Vesne Radunović

Povodom smrti nekadašnje gradonačenice Budve, direktorke SMŠ" Danilo Kiš" Vesne Radunović (54), rođene Boreta, večeras će u 18 časova biti održana komemorativne sjednica u sali Skupštine opštine Budva.

Radunović je kao kandidat nekadašnjeg LSCG imenovana za prvu ženu predsjednika Opštine Budva i rukovodila gradom od 2002. do kraja 203.

Potom je bila na mjestu direktorke filijala NLB i Hipo Alpe Adria banke u Budvi, da bi proteklih godina upravljala srednjoškolskim centrom. Radunović je umrla juče u Kliničkom centru u Podgorici, nakon duge i teške bolesti.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti