Kompanija Tradeunique nastavlja sa humanitarnim akcijama

Predstavnici kompanije “Tradeunique”, koja gazduje šoping centrom “TQ Plaza” uručili su danas donaciju Javnoj usnovi Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju” Biseri” Budva.

Ističući da je ovo samo nastavak humanitarnih aktivnosti koje sprovodi TQ Plaza, menadžerka Tina Bjelobrković kazala je da joj je drago što će donacija pomoći radu stručnog osoblja Dnevnog centra.

“Kompanija Tradeunique godinama unazad je prepoznata po svome humanitarnom radu, pomagala onima kojima je to bilo najpotrebnije, donirala opremu za školske ustanove kako na primorju , tako i sjeveru Crne Gore, ali i organizovala humanitarne akcije za prokupljanje pomoći raznim udruženjima. Želja nam je da saradnju sa Dnevnim centrom za djecu i omladinu sa smetnjama u razvoju nastavimo i ubuduće, jer je riječ o javnoj ustanovi čiji je plemeniti rad prepoznat u društvenoj zajednici”, kazala je Bjelobrković.

Zahvaljujući se na donaciji ,kazala je Ksenija Vukadinović, da će donacija TQ Plaze umnogome olakšati i poboljšati rad stručnog tima Dnevnog centra.

“Na poklon smo dobili pomagala za vježbe motorike, kao i otežani pokrivač, te specijalizovana kolica za osobe sa invaliditetom. Zajednički smo uspjeli da poboljšamo uslugu dnevnog boravka našimkorisnicima. Nadamo se da ćemo nastaviti saradnju sa menadžmentom TQ Plaze koji se pokazao da ima sluha za korisnike Dnevnog centra Pravljenjem ljepšeg ambijenta osobama sa smetnjama u razvoju uljepšavamo i život svih nas. Srdačno se zahvaljujem u ime tima Dnevnog centra i vjerujem da će ovaj gest podstaći sve koji su u mogućnosti da urade isto”, naglasila je Vukadinović.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti