Komunalno dobija novo vozilo

Komunalno dobija novo vozilo

Preko 3.000 uličnih svjetiljki, a istovremeno veliki broj palmi i visokih stabala treba održavati i ubuduće to će se raditi sa novim vozilom vrijednim 71.000 eura, za čiju kupovinu su sredstva obezbijeđena iz Investicionog razvojnog centra Crne Gore, kazao je direktor JKP BD, Đorđe Medin za Radio Budva.

“Prvi posao će biti kićenje grada za novogodišnje praznike, a nadam se da ćemo u međuvremenu, zajedno sa opštinom, uspjeti da kupimo neke nove elemente da bi nam grad izgledao što ljepše za novogodišnje praznike”, istakao je Medin.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti