Konkurs za dodjelu stipendija za studijsku 2020/21. godinu

Opština Budva raspisala je konkurs za dodjelu stipendija za studijsku 2020/2021.
Pravo na stipendiju mogu da ostvare redovni studenti akademskih i primjenjenih osnovnih studija, koji, između ostalog, su
prethodnu godinu studija završili sa najnižom prosječnom ocjenom 8,00. O ostalim detaljima konkursa i ko i pravo na stipendiju,pročitajte u odluci, koju Primorske novine objavljuju u cjelosti.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti