Korona nepredvidiva, ali očekujemo ulazak u mirnije vode

Ministarka zdravlja dr Jelena Borovinić Bojović ocijenila je da su mjere uoči praznika dale rezultate jer bi, da nijesu bile takve, broj zaraženih bio mnogo veći. Shodno tome, ona sada očekuje ulazak u mirnije vode.

“Trećeg februara biće predstavljene izmijenjene mjere u borbi protiv korona virusa. Očekujemo da ćemo ući u malo mirnije vode, ali naravno, situacija sa korona virusom je do kraja potpuno neizvjesna. Toliko toga sam kao pulmolog vidjela, ne samo kad su u pitanju kliničke slike već i ljudske sudbine, da je sasvim dovoljno do kraja života, ali sve što sam radila i što radim za zdravstveni sistem Crne Gore ne smatram nikakvom ličnom žrtvom i isto bih toliko, ponovo uložila”, napomenula je dr Borovinić Bojović na sastanku sa čelnicima svih zdravstvenih ustanova koji je ranije održan u Podgorici.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti