Koštanjada u Stolivu

Koštanjada u Stolivu       

 

Nevladino udruženje „Kamelija“ i mjesna zajednica Stoliv organizuju tradicionalnu manifestaciju Koštanjada 2013 – Stoliv Kotor u nedjelju, 3. novembra, sa početkom u 11 h.

Manifestacija podrazumijeva prezentaciju i degustaciju proizvoda od koštanja i zdrave hrane, degustaciju domaćih „mladih“ vina, izložbu radova likovnih umjetnika i dječjih školskih radova, kulturno zabavni program, sportski program na terenima „Pod koštanje“, izlete pješačkim stazama u G. Stoliv i na brdo Vrmac, dok će se stručni skup na temu „Stanje i valorizacija plantaža kestena u Crnoj Gori” održati 29. novembra 2013. god u Kotoru.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti