Kotoraninu 15 dana zbog izazivanja saobraćajne nezgode

Zbog izazivanja saobraćajne nezgode u alkoholisanom stanju u Mediteranskoj ulici u Budvi, kotoraninu A. P. (1986) pred sudom za prekršaje u Budvi izrečena je kazna zatvora u trajanju od 15 dana i novčana kazna u iznosu od 120 eura.

“On je kažnjen, jer je prethodne večeri oko 22.30 časova upravljao vozilom pri koncentraciji od 2,45 g/kg alkohola u organizmu, kada je zbog neprilagođene brzine u kružnom toku kod skretanja za Stari grad izgubio kontrolu nad vozilom i ostvario kontakt sa stubom ulične rasvjete i saobraćajnim znakom, na kojima je tom prilikom nastala materijalna šteta.
Osim kazni, izrečena mu je i zabrana upravljanja vozilima u trajanju od 4 mjeseca, kao i maksimalan broj kaznenih bodova”, predsjednik Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti