Kotorski istražni sudija odredio mjere nadzora i oduzeo vozačke dozvole

Sudija za istragu kotorskog Osnovnog suda Špiro Pavićević odredio je u protekka dva dana mjere nadzora u odam predmeta koje je procesuiralo Osnovno državno tužilaštvo. 

Mjere nadzora odredjene su protiv dvije osobe zbog izazivanje panike i nereda zbog krivičnog djela 398., dok u šest predmeta zbog krivičnog djela član 287 nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasnih zaraznih bolesti izrečene su mjere nadzora protiv šest osoba kojima su oduzete vozačke dozvole. U pitanju su osobe procesuirane od tužilaštva koje su putničkim vozilima prevozile više od dvije osobe.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti