Kraljevski glamur za vjenčanje Novaka i Jelene: enterijeri Svetog Stefana i Miločera

Besprijekoran enterijer, a još divnija priroda koja okružuje hotel Aman na Svetom Stefanu predstavljaju ne samo idealno mjesto za odmor, već i romantičnu pozadinu za vijenčanje vijeka! Ne čudi nas što su Novak Đoković i Jelena Ristić odabrali baš božanstveno mjesto da tu izgovore ono najlepše “da”…

"Bajron je bio u pravu", piše u jednom turističkom prikazu prelijepog dijela Jadrana koji su Novak i Jelena odabrali za svoje vjenčanje koje će se održati 9. jula 2014. godine. "U trenutku rođenja naše planete, najlepši susret zemlje i mora odigrao se na crnogorskoj obali", glasi taj popularni citat.

 

Nigdje to nije tako vidljivo kao na Svetom Stefanu. Od ribarskog sela iz 15. vijeka do pažljivog renoviranja koje je kompanija "Aman Rizort" izvela 2008. godine, ovaj dragulj Jadrana sačuvao je svoju jedinstvenost.

Danas je tu najluksuzniji butik hotel Crne Gore, sa 50 vila uređenih rustično ali i luksuzno u isti mah, kao i centralnom elegantnom vilom sa 8 apartmana. Uz tri prelijepe plaže, gosti mogu da uživaju u tri bazena, spa kompleksu i brojnim restoranima.

Osim što ovaj luksuzni hotelski kompleks ima svoje odmaralište u Crnoj Gori, poznata su i njegova luksuzna zdanja širom svijeta: u Italiji, Francuskoj, Grčkoj, ali i na Tajlandu, Filipinima, Maroku...Ono po čemu je takođe poznat hotelski lanac "Aman Rizort" su romantična vjenčanja, pa ne sumnjamo da će i ovo biti spektakularno.

svet_deluxe_cottage2_alb.jpgsvet_deluxe_cottage3_alb.jpgsvet_deluxe_cottage4_alb.jpgsvet_exterior3_alb.jpgsvet_F_poolside_11_alb.jpgsvet_F_swimming_pool_13_alb.jpgsvet_library1_alb.jpgsvet_loggia1_alb.jpgsvet_lounge3_alb.jpgsvet_queen_marija_suite1_alb.jpgsvet_queen_marija_suite2_alb.jpgsvet_queen_marija_suite3_alb.jpgsvet_view_into_bedroom2_alb.jpgsveti_queen_beach1_alb.jpgsveti_queen_beach2_alb.jpg

VEZANO: 

   

Hotel Aman Sveti Stefan na listi 10 najluksuznijih hotela u Evropi, prema američkom portalu USA Today

 

Monografija „Мanastir Praskvica“ kroz 22 predivne fotografije

 

tekst: lisa.rs foto: amanresorts.com

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti