Leš u moru

Leš u moru

Beživotno tijelo muškarca srednjih godina pronađeno je nedaleko od ostrva Sveti Nikola.

Kako je u policiji rečeno primorskim novinama, leš je bio u fazi raspadanja. Tijelo je odmah transportovano u podgorički Klinički centar na patologiju, gdje će biti izvršena obdukcija, kako bi se utvrdio uzrok smrti, i eventualno identitet osobe.

 Kasnije je utvrđeno da je muškarac usmrćen plovilom koje je u vlasništvu Aleksandra Klikovca iz Podgorice. Muškarac je identifikovan kao ruski državljanin Anatolij Puzavnjak.

Klikovac je naletio na nesrećnog čovjeka na plovnom putu od marine do ostrva Školj. U saopštenju policije se navodi:

“Sumnja se da je upravljajući plovilom van obezbijeđenog dijela – bova, na plovnom putu između plaže Pizana i ostrva Sveti Nikola, ugrozio saobraćaj na moru i nanio  povrede Rusu, usljed čega je nastupila smrt”

U kotorskom sudu je osumljičenom određen pritvor.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti