Lice Crne Gore: izgled saobraćajnica od Budve do Tivta (FOTO)

Uski pojas uz magistralne puteve, nažalost pretvoren je u deponije.

Gomile građevinskig otpada, razbacano smeće... slike su koje se mogu vidjeti duž ključnih magistralnih puteva, na Primorju i u ostalom dijelu Crne Gore. Uprkos stalnim apelima da je očuvanje životne sredine, nešto na čemu treba svi da istrajemo, brojni primjeri koje možete vidjeti na fotografijama koje vam predstavljamo, nažalost mnogo više govore o nama samima i jos uvijek nerazvojenoj svijesti da moramo voditi računa o životnoj okolini.

Upravo ovakvi primjeri upozoravaju i o neefikasnosti nadležnih, kako lokalnih tako i državnih službi, koje zatvaraju oči, ne želeći rigorozno kažnjavati one koji krše zakonske odredbe.

 

 

Slike smo dobili i objavljujemo u saradnji sa fb stranicom Lice Crne Gore

 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti