Lopovima određen pritvor

Istražni sudija kotorskog Osnovnog suda Špiro Pavićević odredio je pritvor srpskom državljaninu Milanu Čakiću, Slovaku Igoru Hilpecu i još dvojici pomagača, koji su prije sedam dana iz kuće u Rafailovićima odnijeli sef u kome je bilo oko 50 hiljada eura te zlatnog nakita , satova i ostalih dragocjenosti. Pritvor je odredjen i Goranu Šuščeviću , koji se nalazi u bjekstvu.

Oni su prije dva dana uphpšeni u zajedničkoj akciji budvanskih i podgoričkih inspektora, na Starom aerodromu u Podgorici. Mediji su objavili da su inspektori pronašli većinu ukradenog novca te dragocjenosti koje će biti vraćene vlasniku. Lopovi su juče upućeni u spuški zatvor.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti