Lozničanin u noćnom provodu sa pištoljem

Budvanska policija uhapsila je Lozničanina S. A (36) kod koga je pronadjen pištolj sa municijom, za koji nije imao dozvolu.

U okviru akcije koju pripadnici kriminalističke policije u saradnji sa Interventnom jedinicom svakoga vikend izvide na području Budve, tokom kojih sevrše racije po noćnim klubovina i lokalima, a mete su bezbjednosno interesantne osobe, pretresom kod stpskog državljanina pronadjen je u subotu veče pištolj sa municijom. On je priveden u stanivu policije, gdje je zadržan, a juče je uz krivičnu prijavu zbog nedozvoljenog držanja pružja priveden kotorskom tužiocu na sadlušanje. Tužilac je nakon saslušanja odredio 72-časovno zadržavanje.

 

foto: Jugoslav Belada

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti