Mahmut Orhan i Shouse su nova imena Sea Dance festivala!

Mahmut Orhan, istanbulski house producent i DJ čiji su megahitovi osvojili svjetske top liste, nastupiće na ovogodišnjem, osmom izdanju Sea Dance festivala! Svoj dolazak potvrdili su i Shouse, australijski dvojac koji donosi plesne himne „Love Tonight“ i „Won’t Forget You“, ali i brojne druge hitove.

Mahmut Orhan i Shouse pridružuju se već najavljenim techno superzvijezdama Nini Kraviz i Anfisi Letyago, a uz njih će na najboljoj žurci ljeta na plaži Buljarica kod Budve nastupiti i Ana Đurić Konstrakta, Dubioza Kolektiv i KALUSH Orchestra.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=Nbh-k07gVuE

DJ Mahmut Orhan kombinuje deep house, groovy indie dance i etno zvuk, a pravu pometnju na muzičkoj sceni napravio je 2016. godine izbacivši numeru „Feel“ (feat. Sena Sener), koja danas broji skoro pola miliona pregleda i strimova na YouTube i Spotify. Karijeru Mahmuta Orhana lansirao je njegov nepogrešiv talenat za pravljenje hitova, koji su zajedno skupili skoro vrtoglavih milijardu pregleda. Kao jedan od najperspektivnijih izvođače dance muzike današnjice, Mahmut Orhan je u posljednjih nekoliko godina postao obavezno ime vodećih svjetskih festivala, a Sea Dance fanovi pamte njegov nastup iz 2017. godine, sa četvrtog izdanja festivala.

Australijski elektronski dvojac Shouse tvorci su klupske himne „Love Tonight“ iz 2017. godine, koja broji preko 400 miliona strimova, 11 miliona Shazam-a i spada u Top 50 najstrimovanijih numera na Spotify„Love Tonight“ se našla u top 10 singlova na top listama u Austriji, Belgiji, Francuskoj, Njemačkoj, Mađarskoj, Holandiji i Švajcarskoj. Numeru su remiksovala velika muzička imena kao što su David Guetta, Robin Schulz, Franky Wah i DJ Seinfeld, a remiksi Olivera Huntemanna i Vintage Culturea postali su viralni na TikToku. Ove godine na ljubav publike širom svijeta uzvratili su novim hitom „Won’t Forget You“, napravljenim po poznatoj, odličnoj formuli – melodija, topao bit i hor drugara. Zbog svog muzičkog umijeća koje će tek da zablista, Shouse su nominovani na Music Victoria Awards u kategoriji Best Breakthrough Act.

Na ovogodišnjem izdanju dobitnika nagrade za Najbolji evropski festival, koje biti održano od 26. do 28. avgusta nastupiće i već objavljena muzička imena iz Evrope i regiona: čarobnice svjetske elektronske scene Nina Kraviz i Anfisa Letyago, najtraženije muzičko ime Balkana Ana Đurić Konstrakta, pobjednici Evrovizije KALUSH Orchestra i jedan od najvećih regionalnih bendova posljednje decenije Dubioza Kolektiv.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti