Malo smo pogledali atmosferu ruskih klubova po njihovim sajtovima

 Ljetnja sezona je vrijeme klubova, šankova i barova na otvorenom, pa često čujemo i veliki broj kritika kako je samo kod nas zastupljen ovoliko galame, neukusa i kiča. Malo smo pogledali zabavu u Rusiji i utvrdili smo da i oni "konja za trku imaju". Iako prvi pogled djeluju kao vrlo fina mjesta koja okupljaju mladi i stariji svijet, ali, kako noć odmiče pojavljuju se neke neuobičajene stvari i pojave.

russian-club-0.jpgrussian-club-1.jpgrussian-club-2.jpgrussian-club-4.jpgrussian-club-5.jpgrussian-club-6.jpgrussian-club-7.jpgrussian-club-8.jpgrussian-club-9.jpgrussian-club-10.jpgrussian-club-11.jpgrussian-club-12.jpgrussian-club-14.jpgrussian-club-16.jpgrussian-club-19.jpgrussian-club-20.jpgrussian-club-21.jpgrussian-club-23.jpgrussian-club-24.jpgrussian-club-25.jpgrussian-club-26.jpgrussian-club-27.jpgrussian-club-28.jpgrussian-club-29.jpgrussian-club-30.jpg

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti