Marić nije napadnut u Budvi

Policijski službenici su u Budvi, postupajući po saznanjima iz medija, u odnosu na novinara i publicistu Milomira Marića preduzeli aktivnosti u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti.

Naime, sa M.M. je obavljen razgovor kojom prilikom se izjasnio da je netačna vijest koja je plasirana putem medija da je on fizički napadnut u Budvi, da nije doživio nikakvu neprijatnost, te da nema saznanja iz kojeg razloga je takva vijest plasirana u medijima.

Osim toga policija je obavila i razgovore sa više lica koja bi mogla biti eventualni svjedoci događaja u ugostiteljskim objektima u dijelu grada u kojem boravi, a koji su se takođe izjasnili da po njihovim saznanjima M.M. nije imao bilo kakav problem.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti