Treća Match Race regata u Porto Montenegru

Treća Match Race regata u Porto Montenegru održaće se od 14. do 16. marta, kada će se u dvobojskom jedrenju u akvatorijumu tivatskog zaliva takmičiti 6 ekipa od po četiri člana posade. Pobjednik ovog Match Race-a, osim novčane nagrade dobiće pravo na učešće na Internacionalnom Match Race-a, koji će se održati u junu, takođe u organizaciji Porto Montenegro Jahting kluba.

Jedriće se na regatnim jedrilicama klase Blu26, namjenski građenih za Match Race jedrenje, koje karakteriše brzina, savršen balans i stabilnost. Na ovom tipu jedrilice jedri se na svjetskom Match Race-u u Saint Moritz-u.

2014_Sa_proslogodisnjeg_Match_Race-a3.jpg

Dodjela nagrada najboljima u Match Race regati održaće se u nedjelju, 16. marta u 19:30h na terasi Jahting kluba Porto Montenegro, kada će biti organizovan i roštilj za sve učesnike i goste..

2014_Sa_proslogodisnjeg_Match_Race-a4.jpg

2014_Sa_proslogodisnjeg_Match_Race-a2.jpg

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti