Mijomir Pejović izabran za predsjednika Odbora direktora Hotelske grupe “Budvanska rivijera” AD Budva

Odbor direktora Hotelske grupe “Budvanska rivijera” AD Budva (Društvo) danas je na prvoj, konstitutivnoj sjednici jednoglasno za predsjednika izabrao Mijomira Pejovića.

Mijomir Pejović rukovodi radom Odbora direktora Društva počev od 2021. godine.

Odlukom Skupštine akcionara Društva, održane 03.06.2024. godine, u novi Odbor direktora imenovani su Mijomir Pejović, Predrag Mićunović i Zdenka Dacić, kao predstavnici državnog kapitala, Vladimir Sekulić i Jovan Purar, kao predstavnici MKG Properties i Tandexon limited.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti