Milatović: U Crnu Goru ušlo 716 hiljada stranaca

Po podacima MUP-a za period 05.jul - 02. avgust, u Crnu Gori je ušlo 716,908 stranaca, što je skoro na nivou istog perioda u 2019. godini. To je saopštio ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović.

“Ovo je još jedan statistički pokazatelj onoga što svi svjedočimo - turistička sezona iznad očekivanja (i iznad budžetskih projekcija”, naveo je Milatović.


PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti