Milena Raičković iz HG „Budvanska rivijera“ dobitnica nagrade “NAJ menadžerke godine u Crnoj Gori”

Milena Raičković, direktorica pravnih poslova i ljudskih resursa Hotelske grupe „Budvanska rivijera“ AD Budva dobitnica je nagrade “NAJ menadžerke godine u Crnoj Gori” koju dodjeljuje Unija poslodavaca Crne Gore.

Unija poslodavaca Crne Gore (UPCG), u partnerstvu sa Skupštinom Glavnog grada Podgorica i Međunarodnom organizacijom rada (ILO), organizovala je konferenciju „Žene u menadžmentu – snaga promjena i ekonomskog napretka“.

Događaj održan u Skupštini Glavnog grada imao je za cilj da promocijom uspješnih poslovnih žena u Crnoj Gori dodatno ukaže na ulogu, snagu i potencijal ženskog liderstva, kao i značaj većeg učešća žena na pozicijama upravljanja i rukovođenja.

U okviru svečane ceremonije, dodijeljene su nagrade UPCG “NAJ menadžerke u Crnoj Gori” za 2023. godinu. Laureatkinjama UPCG uručeno je osam nagrada dodijeljenih u četiri kategorije.

U kategoriji PRIVREDA, dobitnice nagrada „NAJ menadžerke u Crnoj Gori“ su Sanja Ćalasan, izvršna direktorica Pivare “Trebjesa” i Milena Raičković, direktorica pravnih poslova i ljudskih resursa Hotelske grupe „Budvanska rivijera“ AD Budva.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti