Mini sajam sezonskih poslova - DAN OTVORENIH VRATA

Kompanija Adriatic Marinas i ove godine organizuje Dan otvorenih vrata – mini sajam sezonskih poslova, u petak, 11. aprila, u prostorijama Jahting klubaod 10 do 16h.

Dan otvorenih vrata namijenjen je onima koji su u potrazi za sezonskim poslom. Svi koji se prijave imaće priliku da razgovaraju sa predstavnicima sektora marine, prodaje i marketinga, izgradnje, održavanja, maloprodaje, Jahting kluba, bazena Lido Regent hotela, te da sebe predstave kroz direktnu konverzaciju. Od kandidata se očekuje da sa sobom ponesu biografiju, da imaju dobro znanje engleskog jezika, komunikativnost i sposobnost rada u djelatnostima koje ih interesuju. Prošlogodišnji sajam sezonskih poslova izazvao je veliko interesovanje, a posao u Porto Montenegru tokom ljetnjih mjeseci pronašlo je preko 50 kandidata.

 

Najveći broj zaposlenih tražiće hotel Regent Porto Montenegro koji će biti otvoren ovog ljeta u Tivtu: Posao u hotelu Regent Porto Montenegro izuzetna je prilika za svakoga ko želi da napreduje u karijeri, u sferi luksuznih hotela i ko je spreman da udahne zivot onome sto nazivamo Regent filozofijom usluge, poručuju iz HR sektora ovog internacionalnog hotelskog brenda.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti