Ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović posjetio je štand Crne Gore na 44. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

On je istakao značaj tržišta Srbije za Crnu Goru kao turističku destinaciju i poručio da je cilj Vlada Crne Gore još intenzivnija promocija države:

“Jako sam zadovoljan sajmom. Naša ponuda je bogata, mislim da smo se predstavili na jedan pravi način i da će građani Srbije vidjeti da mogu da nađu za sebe neki kutak mira, sreće i odmora u našoj državi“, poručio je ministar Đurović.

Prema njegovim riječima, sjever Crne Gore ima ogroman potencijal:

“Uvjereni smo da sjever Crne Gore krije i veći potencijal od juga. Možda to zvuči nekome čudno ali vjerujte da je to tako. Ljepote Prokletija, ljepote Plava, Gusinja, Žabljaka, Kolašin je hit ove godine u regionu što se tiče skijališta. Zbog toga mi je veliko zadovoljstvo, zbog toga forsiramo opštine sa sjevera Crne Gore da budu prisutnije, da se više promovišu. Ovo je prava prilika da se ljudi uvjere šta to mi možemo da ponudimo“, kazao je Đurović.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti