Misteriozni hram bez ijednog prozora drugi put u svojoj istoriji otvoren za javnost

Pažnju javnosti godinama privlači koja se nalazi u Kensingtonu u Marylandu.

Naime, ovu velelepna građevina tek po drugi put u svojoj istoriji otvorena je za posjete javnosti, do sada su u nju mogli ući samo članovi crkve. Nedavno je završena renoviranje ove zgrade koja je započela 2018. godine te je privremeno otvorena za posjete svim zainteresovanim. Crkva je za javnost dostupna do 14. augusta, a hiljade ljudi ovih se dana dolazs u Kensington kako bi posjetili misteriozni hram mormona.

Ovu građevinu karakteriše šest tornjeva i dvije tone težak kip proroka Moronija koji svira trubu te je prekriven 24-karatnim zlatom.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti