MORSKO DOBRO: OBAVJEŠTENJE LUKA BUDVA

MOLIMO VLASNIKE PLOVNIH OBJEKATA KOJI IMAJU ZAKLJUČEN UGOVOR O VEZU, DA SVOJA PLOVILA IZMJESTE SA VEZOVA KOJI NIJESU POD NJIHOVIM UGOVOROM, TE SVOJA PLOVILA VEŽU NA VEZ KOJI JE PREDVIĐEN NJIHOVIM UGOVOROM.

TAKOĐE, MOLIMO VLASNIKE PLOVNIH OBJEKATA KOJI NEMAJU ZAKLJUČEN UGOVOR O VEZU DA SVOJA PLOVILA IZMJESTE IZ LUKE, TE DOSTAVE JAVNOM PREDUZEĆU ZA UPRAVLJANJE MORSKIM DOBROM CRNE GORE ZAHTJEV ZA ZAKLJUČENJE UGOVORA O VEZU NA KOJI ĆE JAVNO PREDUZEĆE ODGOVORITI SHODNO TRENUTNIM KAPACITETIMA LUKE.

NAPOMINJEMO DA JE JAVNO PREDUZEĆE ZA UPRAVLJANJE MORSKIM DOBROM CRNE GORE PREUZELO DA UPRAVLJA LUKOM BUDVA, DANA 01.06.2024. GODINE, I LUKU PREUZELO U ZATEČENOM STANJU, SA UNAPRIJED REZERVISANIM KOMERCIJALNIM VEZOVIMA ZA SEZONU 2024. GODINE, TE SHODNO NAVEDENOM, MOLIMO VLASNIKE PLOVNIH OBJEKATA DA POSTUPE KAKO JE NAVEDENO U OBAVJEŠTENJU.

JAVNO PREDUZEĆE ZA UPRAVLJANJE MORSKIM DOBROM CRNE GORE INTEZIVNO RADI NA ORGANIZACIJI PROSTORA LUKE BUDVA KOJI ĆE OD 2025. GODINE ZADOVOLJITI POTREBE GRAĐANA OPŠTINE BUDVA.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti