Morsko dobro revitalizuje plažu u Pržnu

Sekretarijat za urbanizam i održivi razvoj Opštine Budva obavještava zainteresovanu  javnost da je investitor Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore, podnijelo zahtjev za davanje saglasnosti na Elaborat procjene uticaja na životnu sredinu za projekat “Revitalizacija plaže Pržno i rekonstrukcija obale u Pržnu”, na katastarskoj  parceli 1876 KO Sveti Stefan, u naselju Pržno, u Budvi.

U vezi sa navedenim,pozivamo zainteresovanu javnost da izvrši uvid u dostavljeni Elaborat procjene uticaja na životnu sredinu u prostorijama Sekretarijata za urbanizam i održivi razvoj, Trg Sunca 3, (zgrada “Montenegroexpressa”, prvi sprat), radnim danima od 09 do 11 časova ili na sajtu Opštine Budva  www.budva.me (zaštita životne sredine). U roku od trideset dana od dana objavljivanja ovog obavještenja, a za vrijeme trajanja  javnog uvida mogu se dostaviti primjedbe, sugestije i mišljenja u pisanoj formi, na adresu: Opština Budva, Sekretarijat za urbanizam i održivi razvoj, Tgr sunca 3.
Primjedbe i mišljenja u naznačenom roku mogu se poslati i na e-mail adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Javna tribina o predmetnom Elaboratu održaće se u prostorijama Sekretarijata za urbanizam i održivi razvoj Opštine Budva, dana  21.04.2023. sa početkom u 11 časova.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti