MZ Sveti Stefan: Očekujemo hitnu reakciju

Predsjednik MZ Sveti Stefan Vladislav Mitrović i član Savjeta Mladen Kažanegra oglasili se povodom postavljanja ograde na Kraljičinoj plaži od strane Adriatic properties-a.

“Postovani gradjani, ovim putem vas obavještavamo da je u toku postavljanje "ilegalne kapije " u Miločerskom parku od strane zakupca Adriatic properties-a. No i nismo iznenadjeni njima i njihovim postupkom,kao ni odlukom sudije Privrednog suda Blaža Jovanića čiju karijeru su obilježile afere pronevjere novca, a ne dobre i časne odluke, ali smo veoma iznenadjeni da sve ovo nijemo posmatra novi mladi ministar Jakov Milatović, , sa kojim smo na sastanku u Vladi CG imali sastanak i dogovor. Mi smo našu riječ održali a vi ste svoju pogazili ministre. Nije Vam to dobar početak karijere, niste ni sjeli a već ste postali dio grupe materijalista kojima je interes gradjana na zadnjem mjestu. Očekujemo hitnu reakciju nadležnih institucija Morskog dobra, Komunalne inspekcije i preduzeca Sveti Stefan hoteli AD. Hitno ukloniti kapiju,staze i plaze da budu dostupne gradjanstvu!!!
MZ Sveti Stefan i mjestani nece uraditi nista mimo zakonskih okvira ali nas nebi zacudilo ni razna fingiranja incidenata od strane doticnih“, piše u saopštenju.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti