Na nebu iznad Novog Zelanda uočena misteriozna spiralna svjetlost, stanovnici zbunjeni

Misteriozna svjetlosna spirala na noćnom nebu koja je primijećena kod Novog Zelanda, izazvala je zanimanje šire javnosti i pokrenula raspravu na internetu.

Mnogi se pitaju o čemu je zapravo riječ, piše National Geographic.

Uzrok ove neobične pojave prema tvrdnjama stručnjaka nisu ni vanzemaljci ni igra svjetlosti, već "umiruća" SpaceX raketa, kako prenosi Daily Mail, a prenosi klix.ba.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti