Na planinarsko-pješačkoj transverzali Brajići-Paštrovska gora završeno treće odmorište

TOBudva:

Na planinarsko-pješačkoj transverzali Brajići-Paštrovska gora prošle godine je završeno treće odmorište u zaleđu koje je opremljeno savremenim sadržajima i namijenjeno svim ljubiteljima prirode i aktivnog turizma.

Odmorište se nalazi na lokalitetu Ograđenica, blizu manastira Spiridon, i idealno je mjesto za opuštanje i uživanje u prirodnom ambijentu i očaravajućem pogledu, zato - uživajte!

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti