Na Sea dance zaplijenjeno 80 grama koaina i 400 tableta ekstazija, 39 osoba procesuirano

Budvanska Policija je tokom Sea Dance festivala zbog zloupotrebe opojnih droga procesuirala 39 osoba. 

Iz Uprave policije navode da je lišeno je slobode ukupno 25 lica, sedam lica zbog krivičnih djela, a 18 zbog počinjenih prekršaja iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.

Tokom tri dana festivala najviše je zaplijenjeno oko 80 grama kokaina, oko 70 grama marihuane, oko 400 komada tableta ekstazi i oko 25 grama amfetamina.

Procjena je organizatora da je za ova tri dana festivalu Sea Dance prisustvovalo oko 60.000 posjetilaca.

"Policijski službenici su nizom aktivnosti značajno doprinijeli da na Sea Dance festivalu ne bude narušavanja javnog reda i mira, tako da nije zabilježen nijedan incident. Osim preventivnih aktivnosti, policijski službenici su preduzeli i represivne mjere i radnje, koje su se prvenstveno odnosile na otkrivanje, sprječavanje i suzbijanje zloupotrebe opojnih droga", saopšteno je iz policije

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti