Nagrađivana lifestile novinarka iz Brisela posjetila Budvu

Nagrađivana lifestile novinarka Anagela Dansby iz Brisela, posjetila je za vikend Budvu, u organizaciji TO Budva, a u potrazi za luksuznom turističkom pričom fokusiranoj na kulturi, gastronomiji i avanturama sa jedinstvenim iskustvima.

Njeni radovi su objavljivani na portalima BBC.com, The Toronto Star i The Brussels Times Magazine, a sada pokreće novi luksuzni magazin TEMPO na temu luksuznog turizma i jahtinga.

Časopis će biti distribuiran ekskluzivnim hotelima i vilama, operaterima na aerodromima i marinama za superjahte duž obale Sredozemnog mora, istočne obale Amerike i karipskih ostrva, najavljuje gošća iz Belgije.

U skladu sa interesovanjima ove novinarke, Dušan Duletić iz TO Budva, pokazao je gošći marinu, znamenitosti Starog grada, kao i ukazao na ponudu luksuznih visokokategorizovanih ugostiteljskih objekata duž budvanske rivijere.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti