Nagradna igra na Instagram profilu TO Budve

Povodom novogodišnjih praznika, u vrijeme darivanja, Turistička organizacija opštine Budva će iznenaditi svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram.
 
Pripremljena su tri vrijedna poklon iznenađenja koji će dobitnicima biti poslati na kućnu adresu. Riječ je o autentičnim poklonima koji nose potpis umjetnika iz Budve, onih kojima je Budva bila inspiracija.
Potrebno je da korisnici društvene mreže Instagram zaprate profil Turističke organizacije opštine Budva - budva.travel i u komentaru ispod post-a o nagradnoj igri označe tri prijatelja. Pravo učešća imaju korisnici sa teritorije Crne Gore, Srbije i Bosne i Hercegovine.
 
Dobitnici poklona će se izvlačiti svakog četvrtka do kraja decembra nasumičnim biranjem putem aplikacije commentpicker.com

⁣⁣Prvo izvlačenje je zakazano za 17. decembar.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti