Najava programa 35. festivala „Grad teatar“ za utorak, 13. jul

Otvaranjem izložbe „Comeback“, zasnovane na  izboru iz savremene crnogorske likovne umjetnosti, 13. jula, u crkvi „Santa Maria in Punta“, sa početkom u 21 čas, otpočeće likovni program XXXV festivala „Grad teatar“. Izložba će biti otvorena do 20. avgusta.

Na izložbi će, u selekciji Đorđija Bata Boljevića, biti prikazana djela: Toma Pavićevića, Filipa Jankovića, Siniše Radulovića, Sanje Raonić, Vidaka Radmilovića, Vasa Nikčevića, Sretena Nikčevića, Sandre Đurbuzović, Ivanke Vane Prelević, Ex-artista, Marice Kuznjecov Boljević, Dijane Lazović, Nade Kažić, Bojane Popović, Rista Radmilovića i Đorđija Bata Boljevića.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti