Najboljom destinacijom za medeni mjesec u Evropi proglašen je jedan gradić u Hrvatskoj

Medeni mjesec za većinu parova je jedno od najljepših putovanja koje će pamtiti cijeloga života, stoga nije baš najjednostavnije odlučiti se koju destinaciju posjetiti.Ako je suditi prema svjetski poznatom portalu o putovanjima, European Best Destinations, najljepše mjesto za medeni mjesec u Evropi nalazi se u susjednoj Hrvatskoj. Riječ je o gradiću Cavtatu smještenom na jugu Hrvatske.

“ Smješten nekoliko minuta od Dubrovnika i njegove međunarodne vazdušne  luke, Cavtat zaljubljenima nudi usluge vjenčanja po principu 'ključ u ruke', kao i beskrajne mogućnosti za smještaj, kombinujući hotele s 5 zvjezdica s pogledom na more, wellness, sport, bazen, ali i boutique hotele, restorane uz more i moderne barove u srcu najljepšeg zalivq  u Evropi ", piše portal a prenosi klix.ba.

Na drugom mjestu našao se italijanski dragulj Positano, grad koji je prema legendi stvorio Neptun, bog mora koji je bio zaljubljen u nimfu.

Santorini je zauzeo treće mjesto zbog nevjerojatnih zalazaka sunca koji oduzimaju dah, beskrajnih pogleda na živopisno plavetnilo neba i mora, te uvijek prepoznatljive bijele građevine.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti