NAJPRLJAVIJI dio hotelske sobe je...

BBC Travel nedavno je proveo anketu među osobama koje često putuju, o najvećim hotelskim tajnama i pitao ih što je najprljavija stvar u hotelskim sobama.

 

 

Upitani što je najprljavija stvar u hotelskoj sobi, malo kome je trebalo vremena da razmisli. Većina anketiranih odmah je odgovorila kako je daljinski prepun bakterija, objavio je Huffington Post.

Istraživanja koja su provedena posljednjih godina utvrdila su da su među stvarima s najviše bakterija u hotelskim sobama, prekidači za svjetlo i daljinski upravljači.

Ovo su predmeti koji u hotelima imaju najviše bakterija!
Studija provedena 2012. godine otkriva da daljinski upravljač u prosječnoj hotelskoj sobi ima 67,7 bakterija na četvornom centimetru. Kako se zaštiti od bakterija na daljinskom koje prenose bolesti? Evo nekoliko prijedloga:

 

1. Ponesite sa sobom plastičnu vrećicu i daljinski koristite dok je u vrećici.

2. Odsjedajte u hotelima u kojima televizorima možete upravljati sa svoje mobilne aplikacije.

3. Očistite daljinski sa svojim antibakterijskim maramicama.

4. Bakterije s daljinskog možete ukloniti i tako da ga prebrišete alkoholom.

5. Ne gledajte TV, ionako ste došli na odmor, vrijeme kada je najbolje da iskopčate sve svoje uređaje.

Hotel-room-wooden-floors-and-closet-design.jpg

 

foto: Thinkstock izvor: huffingtonpost/dnevnik.hr

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti