Najveći britanski turoperator: Crna Gora savršena destinacija za Britance

NTO i Jet2Holidays organizovali posjetu 12 turističkih agenata.

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore (NTO CG) je u saradnji sa najvećim britanskim turoperatorom Jet2holidays i turističkom privredom, organizovala VIP nagradno putovanje za turističke agente iz Velike Britanije.

U pitanju je grupa od 12 pobjednika godišnjeg takmičenja „Cover Stars 2024“, koje organizuje Jet2holidays u partnerstvu sa najuticajnijim britanskim magazinom koji je posvećen turističkim agentima – Travel Weekly. Osim njih, u periodu od 16. do 19. oktobra u Crnoj Gori borave i predstavnici magazina Travel Weekly i britanskog turoperatora Jet2holidays.

Tokom boravka u destinaciji, turistički agenti imali su priliku da obiđu Budvu, Kotor, Tivat i Cetinje, te se upoznaju sa turističkim atrakcijama i ponudom ovih gradova.

Tokom boravka u destinaciji, turistički agenti imali su priliku da obiđu Budvu, Kotor, Tivat i Cetinje, te se upoznaju sa turističkim atrakcijama i ponudom ovih gradova.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti