Nakon Beograda turistička ponuda Budve zapažena i u Banja Luci

“Interesovanja ima najviše za proljećne aranžmane i akcijske cijene smještaja za rani buking za predsezonu i sezonu u svim naseljima Budve", prenose utiske predstavnici TO Budva sa Međunarodnog sajma turizma u Banja Luci, koji se danas završava.

U ponudi od sto pedest regionalnih i inostranih izlagača, pažnju posjetilaca i promotera, pored budvanskog promotivnog materijala i sadržajne turističke-manifestacione ponude, privlače i nove brendirane uniforme informatora štanda Budve, a koje je nedavno dizajnirao najpoznatiji crnogorski modni dizajner Boris Čalić.

"Na sajmu učestvuju domaći i izlagači iz Srbije, Hrvatske, Kipra, Turske, Grčke i drugih zemalja EU. Sajam je organizovan na oko 1.500 metara kvadratnih, a najveći prostor zakupila je Crna Gora", prenose regionalni mediji.

Nakon svečanog otvaranja sajma štand Crne Gore posjetili su Denis Šulić, ministar trgovine i turizma Republike Srpske i Draško Stanivuković gradonačelnik Banja Luke.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti