Nastavak vakcinacije Fajzerom od srijede

Vakcinacija Fajzer vakcinom u Crnoj Gori biće nastavljena od srijede, 4. avgusta.

Imunizacija će se obavljati na vakcinalnim punktovima u Bijelom Polju, Beranama, Nikšiću, Pljevljima, Herceg Novom, Kotoru, Baru i Podgorici.
U isto vrijeme, Institut za javno zdravlje, shodno preporukama, vršiće koordinaciju ponovne obuke medicinskih tehničara iz domova zdravlja: Mojkovac, Kolašin, Andrijevica, Plav, Rožaje, Danilovgrad, Tuzi, Cetinje, Tivat, Budva i Ulcinj; te zdravstvenih stanica: Žabljak, Petnjica, Gusinje, Plužine i Šavnik; kako bi vakcinacija Fajzer vakcinom počela i u ovim opštinama sljedeće nedelje.
Tehnika davanja ovih vakcina zahtijeva pažljivu i ponavljanu obuku kako bi se vakcina aplicirala na pravilan način, u skladu sa procedurama i protokolima poštujući tzv.”hladni lanac” za čije sprovođenje su obezbijeđene tehničke potrebe.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti