NE PROPUSTITE NASTUP SVJETSKI POZNATE ZVIJEZDE CHARLOTTE DE WITTE SA TVRĐAVE MOGREN U BUDVI 24. Septembra U 20 SATI I 20 MINUTA

Jedno od najvećih imena svjetske elektronske muzičke scene – belgijska producentkinja i DJ Charlotte de Wite, snimila je specijalan nastup na jedinstvenoj lokaciji budvanske tvrđave Mogren.

 Ovaj nastup, predstavljajući njen novi EP “Rave On Time”, realizuje se u okviru Exit-ovog projekta InfinitX, koji, u skladu sa modernim globalnim trendovima u promociji destinacija, spaja najveća muzička imena sa najljepšim lokacijama širom svijeta, a organizovan je uz logističku podršku Turističke organizacije opštine Budva. Ovakav način promocije destinacija i njenih kulturnih dobara, postao je apsolutni hit u svijetu i privlači milionski auditorijum, dok je posebno aktuelizovan u doba korone imajući u vidu da su mladi koji prate ove sadržaje među prvima koji se vraćaju turističkim putovanjima.

Charlottin nastup imaće izuzetnu globalnu promotivnu vrijednost, jer ovu izvrsnu umjetnicu na društvenim mrežama prati gotovo 3 miliona ljudi. Snimak njenog nastupa s Exitovog Life Streama pogledalo je do sada preko 600.000 ljudi, pa se očekujeda će set sa tvrđave Mogren, koji će se emitovati 24. septembra u 20:20 časova, vidjeti najmanje milion ljudi širom svijeta.

Charlotte de Witte je prešla nevjerovatan put od talenta do svjetske superzvijezde. Nastupala je pred desetinama hiljada ljudi na najvećim festivalskim binama, kao što su EXIT, Tomorrowland, Awakenings, Sonar, ADE, kao i u vodećim klubova na Ibici, u Amsterdamu, Velikoj Britaniji, Njemačkoj, Španiji, Francuskoj, Sjevernoj i Južnoj Americi, Aziji, Australiji. Kroz projekat InfinitX ona će predstaviti svoj novi EP “Rave On Time” koji će biti objavljen 25. septembra.

Nastup Charlotte de Witte moći će da se pogleda 24. septembra u 20:20 časova na njenoj službenoj Facebook stranici i sajtovimaExit Festivala i Life Streama ( www.exitfest.orghttps://savelife.streamhttps://www.facebook.com/exit.festival)

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti