Nikšićaninu 15 dana zatvora zbog upravljanja vozilom u koncentraciji od 2,32 g/kg

Dana 02.03.2024.godine N.V. (2003) iz Nikšića osuđen je na kaznu zatvora u trajanju od 15 dana i novčanu kaznu u iznosu od 150€ jer je dana 01.02.2024.godine u mjestu Kalimanj, opština Tivat zatečen kako pretiče kolonu vozila, nakon čega je zaustavljen i alkotestiran, kojim prilikom mu je izmjerena koncentracija alkohola u organizmu u količini od 2,32 g/kg.

Dežurna sutkinja odjeljenja u Kotoru Jelena Stanišić mu je uz kaznu izrekla i zabranu upravljanja vozilima u trajanju od 5 mjeseci, kao i 4 kaznena boda. 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti