Nikšićaninu zatvor 15 dana

Sudija suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović, izrekao je okrivljenom Z.M. (1976) iz Nikšića kaznu zatvora u trajanju od 15 dana i jedinstvenu novčanu kaznu u iznosu od 210,00€.

Okrivljeni je prethodne veceri pod dejstvom alkohola u koncentraciji od 2.6 g/kg alkohola u organizmu na lokalnom putu u naselju Lazi u Budvi izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je pričinjena materijalna šteta, da bi nakon izazvane nezgode isti napustio lice mjesta. 
Uz kaznu su mu izrečeni i zaštitni bodovi, kao i zabrana upravljanja vozilima u maksimalnom trajanju.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti